Onze trainingen


Open inschrijvingstrainingen


Stopping Power training (1 dag) € 325,-
Je wil stoppen met roken maar weet niet af je dat wel kan. Mogelijk heb je al eerder een poging ondernomen en ben je ergens toch weer begonnen met roken.
Op onze trainingsdag versterken we samen jouw motivatie om te stoppen, we helpen je dicht bij jouw stopping-power te komen. In een dag vol informatie, lol, plezier en empowerment zul je ervaren dat ook jij een succesvolle en zelfs blije stopper kan zijn.

Hou vol training (1/2 dag) € 175
Dit is de vervolgworkshop voor mensen die de stopping power dag hebben gevolgd en baat hebben bij een extra steun in de rug. In deze workshop trainen we samen je stop-gedrag verder. Je krijgt weer een boost om weerbaar te zijn tegen de verleiding en de power te voelen van de stopper. Zodat je van een stopper naar een niet-roker groeit.


Online trainingen ( € 150, 4 online sessies van 1,5 uur)


Natuurlijk bieden we je ook graag de mogelijkheid om online samen met ons te stoppen met roken. We gaan je in vier online sessies van ruim een 1,5 uur motiveren, steunen en begeleiden. In sessie 1 gaan we je voorbereiden op het stoppen en tijdens sessie 2 roken jullie de met elkaar tijdens deze sessie gezamenlijk je laatste sigaret. Tijdens de derde en vierde sessie geven we je allerlei tips en bewezen effectieve tricks om het stoppen vol te houden zodat jij straks ook een blije stopper bent!

Data: start zaterdag 13 juni en vervolgsessies op respectievelijk 27 juni, 4 juli en 15 augustus Tijd: alle sessies zijn van 11- 12.30 uur


Incompany trainingen


Als bedrijf heb je het goed voor met je medewerkers. Je streeft een goed werkklimaat na en wil graag een laag ziekteverzuim. Je wil dat je mensen met plezier en trots bij je werken. Dan faciliteer je ze waarschijnlijk ook graag in hun poging om te stoppen met roken. In deze incompany dag nemen we je rokende medewerkers mee in een dag vol beleving, kennis, humor en plezier. Met een heus break-through moment. Zodat de rokende medewerker na deze dag zelf de keuze maakt om te stoppen met roken. Bij behoefte aan verder ondersteuning en begeleiding bieden we op maat een programma aan dat past bij jouw organisatie. Prijs op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.